5 mars 2010

Godmorgon!

Solen skiner ute och det är bara -4.8 ungefär, och på en halvtimme ska jag möta upp Monica på stan för att luncha och shoppa!
Marika ringde även mig tidigare så hon ska följa med, hennes pappa skulle skjutsa in henne till stan så dom kommer och hämtar mig så jag slapp åka buss, haha, även fast jag är van vid det här laget.
Jag har sett att jag behöver en ny foundation, så det får nog bli bland annat foundation inköp. Självklart en från Maybelline eftersom att det (enligt mig) är det bästa smink märket vad gäller foundations och mascaror!

När vi är klara på stan så ska Marika följa oss hem igen också ska jag i alla fall se klart New Moon som jag såg ungefär halva igårkväll/natt, och Marika kommer väl antagligen vilja låna min laptop och kolla läget på sina "sidor" haha. Så det är vad som händer idag, men ni får ha en fin dag och jag hoppas ni också har lika soligt och fint vinterväder som vi i Luleå har just nu, så hörs vi när jag kommer hem! :D

wljego
Laddade upp med grillchips och fruit shoot igår till New Moon!

ökewp
Vilka har vi här? Jo, Kristen Stewart (Bella) och Robert Pattinson (Edward Cullen) i Twilight filmerna! Haha, vet inte varför jag har den där affischen uppe på väggen som någon fjortis.

flweg
Redo för stan!

rgw

Kommentarer
Postat av: MADDE

Hoppas att du får en toppen helg sötnos, kram! :)

2010-03-05 @ 11:04:21
URL: http://mjaaaow.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Hoppas du får en fin fredag!

2010-03-05 @ 13:34:40
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tack så mycket! :)

2010-03-05 @ 14:13:44
URL: http://sofiagustafssons.blogg.se/
Postat av: Olivia

Solen skiner här också! himla mysigt :)

2010-03-05 @ 15:14:53
URL: http://sumo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0