pizza

Hej sötnosar! Har käkat pizza nu och packat färdigt till mamma, så nu är jag fit for sportlov hehe!
Tyvärr kommer vi inte höras nu på en vecka ungefär, men ni får hålla ut så kommer jag med en massa roliga inlägg efter lovet, då jag också byter klass, spännande.
Vill bara ta upp en grej också, såg på Ophra Winfrey eller hur det nu stavas tidigare. Eller rättare sagt så bad Monica mig komma och kolla på en grej, då visade dom och intervjuade en kvinna som fått syra kastat på sig av sin man, om dom nu varit oense om något eller vad det var. Så hon hade förlorat båda händerna och dom hade varit tvungna att operera bort ögonen och försöka fixa en ny mun och näsa, och hennes ansikte var helt ihoptryck, svullet och såg verkligen inte mänskligt ut! Hon kunde inte se, inte andas genom näsan, knappt prata och hade väldiga problem. Hur fan kan en människa göra något sånt mot en annan?! En sån borde rent ut sagt få dödsstraff, hur FAN kan man orsaka en människa ett sånt lidande! Hon är stark som orkar gå igenom det här, hon har en dotter också. Så fortsätt vara stark, men förlåt aldrig den här mannen för det är han inte värd!

Jaja, nu har jag fått skriva av mig, hehe.Men ha nu en superduperbra vecka (och ett skönt sportlov ni som också har sportlov nu) och överansträng er inte och ta hand om er och blablabla, haha.
Vi hörs allihopa! ♥

ewwge
har packat och är redo för sportlov hos mamma! ridkläder, bikini, lite smink och lite till, hehe!


dagens outfit

ebebe
vege
vew
v-ringad tunika - KappAhl
blekblå stuprörsjeans
♥ svarta örhängen med mönster
♥ halsband med gulligt smycke
♥ armband med berlocker -
Ur & Penn

håret utsläppt och diadem från Glitter :)♥

mumsigt!

Hej på er igen, har käkat lunch nu och sitter och diggar lite musik nu.
Självklart så började Monica fråga mig som vanligt "vad ska vi käka till middag?", men nu vann jag över henne och jag slapp bestämma haha! För jag åt inte upp hela pizzan igår när vi var och käkade, och vi känner han som äger stället så han var sjysst och gav mig en pizza kartong att ta hem det som var kvar (ganska mycket!).
Så för mig blir det pizza till middag idag igen, mums ♥

gwg
fan så goda nya Ballerina Kladdkaka är!! godast om man doppar dom i Pucko!

vgewg
jag kan både laga mat OCH diska, jeppsjepps, hehe!

2010-02-26

Hej sötnosar! Fredag idag och hela våran skola är ledig, härligt!
Igårkväll så var det ju då Kulturfestival i skolan, då alla fick visa upp sina arbeten som man gjort under Kulturveckan. Det var faktiskt riktigt kul! Jag och några kompisar gick till fritidsgården och såg lite komedifilmer, och jag och min skrivarcirkelgrupp läste upp våra arbeten på scenen där. Pirrigt men ändå skoj.

Mot slutet av festivalen så spelade en massa band inne i aulan och även dansgruppen visade upp bugg & street/breakdance, bla. min kompis Cissi spelade bas/gitarr i ett band, och Gloria var med och dansade. Det var även en kille där från Exiled Dance Crew som visade upp lite street och breakdance, fyfan vad duktig han var! Cissi filmade det också, så kan hända att det kommer upp på bloggen, hehe!
Jaja, riktigt kul kväll i alla fall!
Har hunnit med att träna idag och lite så, ska till mamma ikväll och vara där hela sportlovet så vi lär inte höras förrän nästa söndag eller måndag när skolan börjar igen.
Vad ska ni hitta på under sportlovet, förresten?
Men jag lär ju lägga ut något mer inlägg innan jag far, ikväll blir det självklart mys framför Let's Dance med godis och sånt. Men ha en fin dag så hörs vi snart ♥

vweg

beegew
puss på er! yeah!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0